Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
27 листопада 2019 р. на базі Шосткинського інституту Сумського державного університету відбувся Event 2019 «Бізнес і наука» 29.11.2019

27 листопада 2019 р. на базі Шосткинського інституту Сумського державного університету відбувся Event 2019 «Бізнес і наука»

27 листопада 2019 р. на базі Шосткинського інституту Сумського державного університету відбувся Event 2019 «Бізнес і наука». Організатором заходу виступив бізнес-інкубатор індустріального парку «Свема». У заході взяли участь представники органів місцевої і обласної влади, стартапери, підприємці, керівництво  Інституту луб’яних культур НААН. Основною метою заходу було налагодження взаємовідносин між  наукою, підприємництвом та бізнесом.
Директор Інституту луб’яних культур НААН Маринченко І.О. учасникам заходу представив потенційні можливості промислових конопель для розробляння стартапів, а також напрями співпраці з індустріальним парком “Свема”.
Для учасників заходу, тренером  від школи British Council «Creative Spark», викладач Львівської політехніки Олег Дума провів тренінг щодо пошуку альтернативних рішень та перетворення наукових розробок у стартапи.
За підсумками заходу визначені напрями взаємодії інституту як з індустріальним парком “Свема”, так і регіональними підприємствами та науковими установами.

Повернення до списку