Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Стажування у Вроцлавському природничому університеті 26.02.2019

Стажування у Вроцлавському природничому університеті

Провідний фахівець Відділу аналітичних досліджень та якості харчової продукції Інституту продовольчих ресурсів НААН Пилип Петров пройшов стажування у Лабораторії сучасних технологій харчових продуктів Вроцлавського природничого університету (Республіка Польща) під керівництвом професора, доктора наук Вєслава Копеча.

В рамках навчання стажерами отримано навички аналізу параметрів якості м'яса та м'ясних продуктів сучасними методами високоефективної рідинної та газової хроматографії.

Польським колегам презентовано наукові досягнення Інституту продовольчих ресурсів НААН та встановлено контакти для подальшого співробітництва. 

 


Повернення до списку