Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
23.01.2019

Ярослав Гадзало: НААН вперше бере участь у виставці «Міжнародний зелений тиждень» в Берліні

Національна академія аграрних наук України вперше бере участь у продовольчій виставці-ярмарку «Міжнародний зелений тиждень» в Берліні. Про це повідомив Президент НААН Ярослав Гадзало.

Національна академія аграрних наук України вперше бере участь у продовольчій виставці-ярмарку «Міжнародний зелений тиждень» в Берліні. Про це повідомив Президент НААН Ярослав Гадзало.

Міжнародна виставка-ярмарок «Internationale Grüne Woche» - це найбільша виставка-ярмарок з харчової та сільськогосподарської промисловості. Традиційно проводиться у січні місяці кожного року в столиці Німеччини у виставковому комплексі Мессе Берлін, де понад 80 країн з усього світу  представляють свої експозиції та свою продукцію. Це не лише одна з найвідоміших подій у світі агровиробництва, але й місце проведення глобального форуму харчування та агрокультури GFFA.

 

Національна академія аграрних наук України в рамках стенду 7.2 С «Українське кулінарне шоу»  представила свою продукцію (олію, борошно, цукор, рис, чай, ізюм, панірувальні сухарі) як у оригінальному вигляді, так і у складових страв націанальної кухні. 

«Для нас велика честь презентувати аграрну науку на одній з найпрестижніших міжнародних виставок. Я дякую Міністерству аграрної політики, бізнесу і нашим науковцям, всім, хто доклав зусиль для презентації виробничого і наукового потенціалу нашої аграрної галузі», — сказав Ярослав Гадза

Також делегація НААН в рамках IGW 2019 провела ряд двухстороніх зустрічей  з науковцями з країн Європейського Союзу, на яких були розглянуті різні питання щодо розвитку сільского господарства в Україні.

Українська експозиція займає 1200 кв. м. Виробники презентують м’ясні вироби, органічні та вегетаріанські продукти, рибу та морепродукти, алкогольні та безалкогольні напої, кондитерські вироби та мед, молочну продукцію, тощо. 


unnamed (1).jpg


Повернення до списку