Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Семінар «Використання природних мінералів з родовищ Закарпаття в годівлі сільськогосподарських тварин» 04.08.2016

Семінар «Використання природних мінералів з родовищ Закарпаття в годівлі сільськогосподарських тварин»

2 серпня 2016 року на базі Закарпатської державної сільськогосподарської дослідної станції НААН відбувся семінар «Використання природних мінералів з родовищ Закарпаття в годівлі сільськогосподарських тварин».

У семінарі взяли участь представники місцевих органів влади, керівники та спеціалісти сільськогосподарських агроформувань різних форм власності, науковці.

З вітальними словами до учасників заходу звернулися начальник відділу агропромислового розвитку Берегівської районної державної адміністрації Попович О.Ю. та директор Закарпатської державної сільськогосподарської дослідної станції НААН Спаський Г. В.

Завідуючий відділом тваринництва Закарпатської державної сільськогосподарської дослідної станції НААН, кандидат біологічних наук Агій В.М. виступив з доповіддю про вплив оптимізації мінерального живлення на деякі біохімічні та господарські показники тварин.

Головний спеціаліст Управління ветеринарної медицини в Берегівському районні Чех Л.Л. акцентував увагу на необхідності збалансованої годівлі тварин та ролі мікроелементів у їх живленні.

Зацікавленість учасників семінару викликав розгляд актуальних проблем наукового забезпечення та перспектив розвитку тваринництва, проблем збалансованої годівлі тварин з використанням композицій природних мінералів Закарпаття, сучасних технологій виробництва і переробки тваринницької продукції.


Повернення до списку