Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
26 лютого відбулась перша зустріч у рамках курсу лекцій Школи аграрної журналістики 02.03.2016

26 лютого відбулась перша зустріч у рамках курсу лекцій Школи аграрної журналістики

Представники аграрних видань та ЗМІ взяли участь у засіданні Школи аграрної журналістики, яке відбулося 26 лютого в Національній академії аграрних наук України (м. Київ). «Зважаючи на величезний спектр журналістської діяльності, найскладніше писати про сільське господарство. З одного боку, це дуже наукоємна галузь, з іншого – вимагає великого журналістського досвіду», – зазначив Віктор Вергунов, директор Національної наукової сільськогосподарської бібліотеки НААН, член Національної спілки журналістів України.

Курс лекцій Школи аграрної журналістики – це міждисциплінарний освітній проект в аграрній сфері, ініційований Спілкою аграрної журналістики України та Національною академією аграрних наук України. Головна мета школи – професійний розвиток аграрних журналістів.

У рамках першої зустрічі відбулась лекція «Основи аграрної журналістики та інформаційного співробітництва», яку провів Президент Союзу аграрних журналістів України Юрій Михайлов.

«Сільське господарство – наукомістка та найскладніша галузь економіки країни. В жодній галузі немає так багато технічних новинок, як в сільському господарстві, починаючи від генетики та закінчуючи суперкомп'ютерами для прогнозування», – зазначив Юрій Михайлов.



Повернення до списку